Järjestäjät

HIISIRASTI

Hiisirasti on perustettu vuonna 1998. Seuran jäseniä ovat Eurajoen Veikot, Eura-Kauttuan Urheilijat, Kiukaisten Urheilijat ja Köyliön Lallit.
Hiisirastin tarkoituksena on yhdistää eteläisen Satakunnan paikallisseurojen voimavarat suunnistusharrastuksen jatkuvuuden takaamiseksi. Tavoitteena on tukea jäsenseurojen valmennus- ja nuorisotyötä, karttojen valmistusta, kilpailu- ja harrastesuunnistusta sekä tarjota Hiisin väreissä kaikille jäsenseurojen suunnistajille mahdollisimman hyvät edellytykset lajissaan menestymiselle, niin henkilökohtaisesti kuin viesteissäkin.
Seuran suunnistajat ovat saavuttaneet lukuisia suomenmestaruuksia ja jopa maailmanmestaruuksia. Viesteissä arvokkain sijoitus on kuudes sija Jukolan viestissä 2011.
Kotisivut: www.hiisirasti.fi

KÖYLIÖN LALLIT

Köyliön Lallit on Säkylässä toimiva yleisseura. Virallisesti seurassa on jäseniä noin 300. Lallit on perustettu vuonna 1946. 70-vuotisjuhlia vietettiin Lallintalolla 10.9.2016. Juhlapuheen piti hiihtäjäsuuruus Juha Mieto.
Seurassa toimii viisi jaostoa; hiihto- ja ampumahiihtojaosto, palloilujaosto, suunnistusjaosto, voimistelujaosto ja yleisurheilujaosto. Kaikki jaostot toimivat itsenäisesti omien suunnitelmiensa ja budjettiensa mukaan. Suunnistuksessa Lallit on jäsenenä edustusseura Hiisirastissa.
Kotisivut: www.koylionlallit.fi