Säkylän VIII Mansikkamaraton 29.7.2023

Ilmoittautuminen ja maksut

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautuminen su 23.7. klo 24 mennessä alla olevalla "ILMOITTAUTUMISLOMAKKEELLA"

Jälki-ilmoittautumiset to 27.7. klo 22 mennessä, jonka jälkeen kisapäivänä kisatoimistoon viimeistään 1 tunti ennen omaa lähtöä.

Ongelmatilanteissa ilmoittautuminen sähköpostitse mansikkamaraton [*] gmail.com tai puhelimella.

MAKSUT tilille Köyliön Lallit IBAN: FI07 5476 2320 0228 74, BIC: OKOYFIHHMerkitse Tiedoksi-kohtaan, keitä osallistujia maksu koskee.


  • su 23.7. klo 24 mennessä: Maraton ja Puolimaraton 35 € (Juoksijakortilla 32 €).
  • Kymppi ja Hölkkäsarja 20 € (Juoksijakortilla 18 €).
  • Tytöt ja Pojat 15 € (Juoksijakortilla 13 €).

  • Jälki-ilmoittautuminen to 27.7. kello 22 mennessä (Ei juoksijakorttialennusta)

    Maraton ja Puolimaraton 40 €.

  • Kymppi 30 €.

  • Hölkkäsarja 25 €.

  • Tytöt ja Pojat 20 €.

Jälki-ilmoittautumismaksut kisapaikalla (ei Juoksijakortti-alennusta) Maraton ja Puolimaraton 45€, Kymppi 35€, Hölkkäsarja 30€ ja nuoret 25€.


Osallistumismaksun voi maksaa myös Smartumin seteleillä tai SmartumPay-maksuna tai ePassi-sovelluksella kisatoimistoon. Ilmoita maksutapa ilmoittautumislomakkeen lopussa.

ILMOITTAUTUESSASI HYVÄKSYT SAMALLA, että nimi- ja joukkuetietosi julkaistaan tapahtuman webbisivulla ja että tapahtumassa kuvattavaa valokuva- ja videomateriaalia, jossa osanottajat esiintyvät tunnistettavana, käytetään tapahtuman viestinnässä ja markkinoinnissa.

Ilmoittautuessaan kilpailuun kilpailija sitoutuu noudattamaan järjestäjien ja terveysviranomaisten antamia turvallisuusohjeita. Kilpailuun ei saa osallistua eikä kilpailupaikalle tulla, jos ei tunne itseään terveeksi.


Jo ilmoittautuneet (klikkaa alta excel-tiedosto auki). Huom! Tiedosto päivitetään manuaalisesti viiveellä.


ILMOITTAUTUMISLOMAKE

1) Valitse alta sarjasi ja osanottomaksusi suuruus. Pakolliset tiedot on merkitty tähdellä.

2) Lähetä ilmoittautuminen järjestäjille "Lähetä"-painikkeella. Näkyviin tulee ilmoitus, että ilmoittautumisesi on lähetetty. ET saa erillistä ilmoitusta sähköpostiisi ilmoittautumisesta.

3) Maksa osallistumismaksu tilille Köyliön Lallit FI07 5476 2320 0228 74 (BIC: OKOYFIHH) .

Tietojasi käytetään vain tapahtuman tulospalvelun (ml. virallinen tilastointi/Tilastopaja) ja muiden järjestelyjen mahdollistamiseksi, sekä mahdollisten ilmoitusten lähettämiseen osanottajille. Tarkka syntymäaika tarvitaan vain maratonin ja puolimaratonin osallistujilta (virallinen tilastointi/Tilastopaja tarvitsee). Muilta riittää syntymävuosi lomakkeen kyseiseen kohtaan.

Tietoja ei luovuteta millekään ulkopuolisille tahoille.